Favoriet
blogpost

Favoriet van de maand januari

De eerste maand van het jaar is voorbijgevlogen! Ik las heel wat boeken, wat zorgt voor een mooie start van mijn reading challenge in 2022. Ondanks dat ik dus vrij veel boeken las, was het toch eenvoudig om een favoriet te kiezen.

Wie niet waagt

Mijn favoriet van januari is zonder twijfel Wie niet waagt van Jeffrey Archer. Het was een detective zoals je ze niet vaak leest; anders, origineler en toch heel spannend. Hoewel ik niets van het boek verwachtte, heeft het me op meerdere vlakken verrast: het hoofdpersonage was heel erg fijn om te volgen, het verhaal las heel snel dankzij de vlotte schrijfstijl en de originele insteek met de kunst was boeiend! De hele recensie vind je hier.

Wat was jouw favoriet van januari?

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *