blogpost,  Unboxing

Unboxing: Bookish Winter Box; Dutch Doodling

De winterperiode is ondertussen toch wel echt begonnen en dat zorgt ervoor dat iedereen op cadeautjesjacht gaat. Maar af en toe moet je ook eens denken aan jezelf, toch? Onder dat motto kocht ik de Winter Box van Dutch Doodling. Natuurlijk wil ik jullie graag laten zien wat er allemaal inzat. Want tegen de lente komt er een nieuwe box aan!

Ik ben fan van Dutch Doodling omwille van de prachtige bookstagramcards die ze ontwerpt. Omdat ik wist dat er in deze box zo’n card zou zitten, vergezeld van een bladwijzer, kaarsjes en een bladwijzer van ProudBookJunk moest ik deze box hebben.

En wat zag ik als eerste toen ik de box opendeed? De kaarsjes van Romemade Candles! (De kerstballen zijn puur decoratief en zaten niet in de box!)

romemade-candles.jpg

Ze zien er prachtig uit en ruiken heerlijk! Ik hou van kaarsjes.
Daarna vond ik deze gave funko sleutelhanger met Harry Potter-thema:

funko-hp.jpg

Ik ben sinds kort echt helemaal weg van Funko’s en aangezien mijn collectie nog zeer beperkt is, vind ik dit een mooie toevoeging.

In deze koude wintermaanden vind ik niets leuker dan met een goed boek, een zachte onesie of fleecedeken en een kop warme thee op de bank te kruipen. En Manon heeft geweldige thee toegevoegd aan haar winter box:

Thee dutch doodling.jpg

Allemaal lekkere winterthee!
Op de volgende foto zie je de boekenlegger van Dutch Doodling (rood) en ProudBookJunk (blauw/wit), net als een grote sticker en vier kleinere stickertjes:

bladwijzer-dutch-en-pbk.jpg

Ik heb zelf al boekenleggers besteld bij ProudBookJunk omdat ik haar quotes en afwerking echt heel erg mooi vind! Maar ook deze van Manon zelf vind ik erg leuk. Met stickers heb ik over het algemeen iets minder feeling.

En dan de bookstagramcard waar ik op heb gewacht. Ik ben heel blij met dit design, want zeg nou zelf: deze is perfect om leuke foto’s mee te maken en momenteel heel bruikbaar met de feestdagen!

bookstagramcard.jpg

Ook het kerstelement (het sterretje) vind ik echt leuk om te gebruiken voor mijn foto’s. Zulke items passen op elke foto en zorgen op een simpele manier voor een kerstsfeer. Van de button ben ik iets minder fan.

Als laatste zat er nog een schitterende lippenbalsem in: Winter is coming. Deze ruikt heerlijk en komt goed van pas! De box bevatte ook nog een kerstlolly en een staaltje van Rituals:

winter-is-coming.jpg

Ik vond het een heel erg leuke box, waar eigenlijk veel gezien in vergelijking met de prijs. Voor €20 kan je de box al bestellen in de shop op Etsy van Manon (DutchDoodling). Ik kijk alvast uit naar de box in het voorjaar!

Eén reactie

Laat een antwoord achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *