Team

Nadat ik in mijn eentje aan de slag ging met Valeries Boekenwereld bleek al snel dat ik niet voldoende variatie wat betreft genres en leeftijden kon aanbieden. Ik lees natuurlijk heel veel, maar er verschijnt nog zoveel meer! Dus ging ik op zoek naar een andere enthousiaste boekenwurm die mee wilde werken aan mijn blog.

En zo vond ik Lore! Een paar maanden later kreeg ik een berichtje van Marloes. We zijn ex-collega’s van bij De Leesfabriek, waar Marloes was gestopt omwille van haar privéleven. Maar ze miste het schrijven en wilde meer doen dan enkel recensie maken. Dus klopte ze bij mij aan. En zo kreeg Valeries Boekenwereld een uitbreiding naar Nederland.

Omdat vier beter klinkt dan drie besloot ik om, wanneer ik tijd had, mijn zoektocht voort te zetten en nog een vierde recensent te zoeken. Maar voor ik daartoe de kans kreeg, kwam Lore met een kandidaat op de proppen. Naamgenoot Valérie (met accent) voegde zich bij het team.

Ondertussen hebben we binnen het team van Valeries Boekenwereld afscheid moeten nemen van Lore, maar twee nieuwe recensenten hebben haar plekje goed ingevuld: Lisa en Liselore zorgen er vanaf nu samen met Marloes, Valérie en ikzelf voor dat jullie dagelijks kunnen genieten van nieuwe posts!

Als je een recensie wil lezen, staat er tussen haakjes bij wie van ons het geschreven heeft! Indien er niets staat vermeld, ben ik zelf de auteur.

Meer informatie over ons team? Mail dan naar valeriesboekenwereld@outlook.be